Gözden kaçırmayın

Edirne DSİ ligde galibiyetle tanıştıEdirne DSİ ligde galibiyetle tanıştı

Maça hızlı bir başlangıç yapan Edirne DSİ Jaloıse Weathersby, Canan ve Niray Sera’nın sayılarıyla ilk periyotta farkı açtı. Müthiş çekişmenin yaşandığı bu periyotta rakibine göre daha az hata yapan Edirne DSİ ilk periyodu ise 29-22 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda ise Urla Belediyesi oyunda hakimiyeti eline tamamen aldı. Edirne DSİ’ye kolay sayı şansı vermeyen Urla Belediyesi 15-7’lik periyot skoru ile ilk devreyi 37-36 önde tamamladı.

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Müthiş çekişmenin yaşandığı üçüncü periyotta Hatice, Walker ve Şevval Oyan ile sayılar bulan Urla Belediyesi rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi. Edirne DSİ ise hücumdan sayılar bularak oyundan kopmamaya çalıştı. Periyodun sonlarına doğru daha az hata yapan Urla Belediyespor 23-21’lik periyot skoru ile final periyoduna 60-57 önde girdi. Final periyodunda da üstünlüğünü rakibine kabul ettiren ev sahibi ekip karşılaşmadan da 82-73 galip ayrılmasını bildi. Edirne DSİ ikinci maçından da galibiyet çıkartamazken, Urla Belediyespor ise sezonun ilk galibiyetini aldı. Urla Belediyesinde

Keıunna Chantale Walker 26, Şevval Oyan 20, Mısra Albayrak 5, Betül Atmaca 2, Zeynep Öykü Kalbisağde 15, Ayça Kıroğlanoğlu 4, Hatice Öztosun 10 sayı kaydetti. Edirne DSİ’de Merve Büyükbayrak 3, Sudenaz Fidan 4, Kübra Boğa 2, Beril Arık 16, Canan Karsavran 9, Duygu İrem Paluzar 6, Niray Sena Aral 12, Zakyıa Jaloıse Weathersby 21 sayı kaydetti.

Haber/Sevay SÖNMEZ