Gözden kaçırmayın

Çerkezköy'de ceset bulundu Çerkezköy'de ceset bulundu

Bu yıl 16’sı gerçekleştirilen turnuvada A Grubu’nda ELK Motor, ACT Metal, Barsan, İnan Makine, Hyosung, Hakan Plastik, B Grubu’nda Deva-2, Jotun-1, Repkon, Uğurteks, Samet Kalıp, HMY Teknogon, C Grubu’nda Teknovet, Coko-Werk,Ceva, World Medicine, Pelsan, Technocast, D Grubu’nda ise Deva-1, Jotun-2, ÇOSB, Vem İlça, Artesa, Hema takımları yer aldı.

ÇEYREK FİNALE YÜKSELEN EKİPLER BELLİ OLDU

Oynanan ilk grup müsabakalarının ardından Artesa, Hakan Plastik, Barsan, Technocast, Samet Kalıp, World Medicine, Ceva, ACT Metal, HMY Teknogon, ELK Motor, Uğurteks, Teknovet, Deva-1, Hema, Repkon, Vem İlaç bir üst tura çıktı. Gruplarda oynanan karşılaşmaların ardından çeyrek finale yükselen ekipler ise Technocast, Hakan Plastik, Worl Medicine, ACT Metal, Teknovet, HMY Teknogon, Vem İlaç ve Hattat Holding çıktı.

PENALTILARDA GÜLEN TECHNOCAST OLDU

Çeyrek finalin ilk maçında Technocat ile ACT Metal karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 5-5 sonuçlanırken, penaltı atışları sonrası rakibini 5-3 mağlup eden Technocast adını yarı finale yazdıran ilk ekip oldu. İkinci karşılaşmada ise World Medicine ile Hakan Plastik karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan World Medicine adını yarı finale yazdırdı.

HATTAT HOLDİNG PENALTILARLA KAZANDI

Turnuvada Teknovet ile Hattat Holding karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada müthiş çekişme yaşanırken, karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 5-5 sonuçlandı. Penaltı atışları sonrası rakibine 4-3’lük üstünlük kuran Hattat Holding yarı finale çıkan üçüncü takım oldu. Çeyrek finalin son maçında ise Vem İlaç ile HMY Teknogon karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Vem İlaç karşılaşmadan da 5-3 galip ayrıldı.

 

FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Yarı finalin ilk maçında ise Technocast ile World Medicine karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmada daha az hata yapan World Medicine karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Yarı finalin bir diğer ayağında ise Hattat Holding ile Vem İlaç karşılaştı. Karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 beraberlikle sonuçlanırken, penaltı atışları sonrası rakibine 4-3’lük üstünlük kuran Hattat Holding adını finale yazdıran ekip oldu.

TURNUVANIN ÜÇÜNCÜSÜ OLDU 

Final maçından önce ise Tecnocast ile Vem İlaç karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Vem İlaç üst üste bulduğu gollerle moral buldu. Rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamayan Technocast Otomotiv oyun disiplininden tamamen koptu. Üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren Vem İlaç karşılaşmadan da 10-3 galip ayrılarak turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

MÜTHİŞ MÜCADELE OYNANDI

Final maçı önceki akşam oynanırken, final maçını Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Hattat Holding ve World Medicine fabrikasının üst düzey yöneticileri ile çalışanları izledi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilk devresinde iki takımda iyi bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde savunmasını sertleştiren Hattat Holding Emre Karakaya’nın golüyle karşılaşmada öne geçti. Hattat Holding kalecisi Uğur Akyıldız yaptığı kurtarışlarla rakibine beraberlik şansı tanımadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Hattat Holding’in 3-2’lik şampiyonluğu ile sonuçlandı.

 

ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADILAR

16 yıldır oynanan ÇOSB Futbol Turnuvasında Hattat Holding sekizinci şampiyonluğunu kazanırken, karşılaşmanın ardından Hattat Holding futbolcuları ve çalışanları şampiyonluk sevincini doyasıya kutladılar.

Haber/Faik Onur KAYA