Gözden kaçırmayın

Tekirdağ’da katliam gibi kazaTekirdağ’da katliam gibi kaza

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları için kupa ve ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine; ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

ÖDÜL TÖRENİ

Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini ÇOSB F. Çiğdem Baykal ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri verdi. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol turnuvasında hakemlik yapan TFFHGD Tekirdağ Şubesi hakemlerine sağladıkları katkıdan dolayı plaket verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

 

TURNUVALARA KATILANLAR

Heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 16’ncısı, Tenis Turnuvası’nın ise 14’üncüsü düzenlendi. Futbol Turnuvasında  “ACT Metal, Artesa Kumaş, Barsan Global Lojistik, Ceva Lojistik, Coko-werk Plastik, ÇOSB Müdürlüğü, Deva 1, Deva 2, Elk Motor, GF Hakan Plastik, Hema, Hyosung İstanbul Tekstil, İnan Makine, Jotun Boya 1, Jotun Boya 2, Pelsan, Repkon, Samet Kalıp, Technocast Otomotiv, HMY Teknogon, Teknovet İlaç, Uğurteks Tekstil, Vem İlaç, World Medicine İlaç takımları yer aldı. Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun oldu. 2 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da 40+Erkekler’de 8, yeni başlayan erkeklerde ise 13 isim yer aldı.

 

 

FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU HEMA ENDÜSTRİ

Turnuvanın şampiyonu Hema Endüstri oldu. Turnuvanın ikincisi World Medicine İlaç, üçüncüsü ise Vem İlaç takımı oldu. Turnuvada En Centilmen Takım World Medicine İlaç olurken, HMY-Teknogon’dan Caner Turhan 23 golle Gol Kralı oldu. Turnuvanın En İyi Kalecisi ise VEM İlaç Takımından Gökhan Erim oldu. Tenis 40+Erkeklerde birinci Samet Danış, ikinci ise Suat Koç oldu. Yeni Başlayan Erkekler Tenis Turnuvasında birinci Melih Çakıcı olurken, ikinci ise Kerem Soylu oldu.

Haber/Şaban KARDEŞ