Gözden kaçırmayın

Tekirdağ’da katliam gibi kazaTekirdağ’da katliam gibi kaza

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor Emre Dumlu’nun şık golüyle karşılaşmada öne geçti.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip kontra ataklar geliştirse de istediği elde edemedi. Kanatlardan etkili gelerek önemli pozisyonlar bulan 1911 Çerkezköyspor Akçeşmespor kalecisini geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

FARK ÜÇE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk  devresini önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmasının ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan 1911 Çerkezköyspor 60’ıncı dakikada farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Ethem aşırtma vuruş ile farkı da ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte 1911 Çerkezköyspor rahatlarken, Akçeşmespor ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. Çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip eden Alperen şık bir kafa vuruşu ile skoru 3-0 yaptı.

PUANINI ON YAPTI

Kalan dakikalarda dördüncü gol için yüklenen 1911 Çerkezköyspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle 1911 Çerkezköyspor puanını 10 yaparak liderliğini sürdürdü. Bu sezon üçüncü mağlubiyetini alan Akçeşmespor ise üç puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA