Gözden kaçırmayın

Tekirdağ’da katliam gibi kazaTekirdağ’da katliam gibi kaza

Çerkezköy’de uzun yıllar önce bir ekol olan, amatör kümelerin başarılı takımlarından Çerkezköy Doğanspor ve Çerkezköy Gençlikspor’un eski futbolcuları, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Programda konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Melih Gedikoğlu ve 1911 Çerkezköy Veteranlar Kulüp Başkanı Mücahit Özkan kahvaltıya katılım gösteren efsanelere katılımları nedeniyle günün anısına birer teşekkür plaketi takdim ettiler ve katılım sağlamalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

FUTBOLCU VE YÖNETİCİLERİ BİR ARAYA GETİRİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Melih Gedikoğlu, “ Bugün kahvaltıya bazı ağabeylerimiz işleri nedeniyle gelemeyeceklerini bildirip selamlarını ilettiler. Aramızdan da ayrılanlar oldu. Kendilerine rahmet diler, mekanları cennet olsun. Bu buluşmalardaki hedefimiz yıllardır bir araya gelemeyip görüşemeyen eski futbolcularımızı ve idarecilerimizi bir araya getirmektir. Bu buluşmalar bizleri inanılmaz bir şekilde mutlu etmektedir. Bu yılda uzak il ve ilçelerden gelen ağabeylerimiz de oldu, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

FUTBOLU DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Gedikoğlu, “ Bizler yeni nesillerin ilçe futbol tarihini yaşayan efsanelerinin ne şartlarla futbola başladıklarını, o yıllarda nelerle karşılaştıklarını ülke futbolunun gelişmesine katkı sağlamak için nasıl mücadele verdiklerini genç nesillere aktarıyoruz. Onlardan öğreneceğimiz bilgiler dahilinde ilçe futbolumuzu nasıl daha iyi yerlere getiririz düşüncesiyle gayret gösteriyoruz. Dolayısıyla bu buluşma programın çok yararlı olduğunu belirtmek istiyorum. Kahvaltıya bir kez daha katılım gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Kahvaltının ardından Çerkezköy’ün efsaneleri toplu fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.

Haber/Faik Onur KAYA