Gözden kaçırmayın

Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün kurtuluşu coşkuyla kutlanacakCumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün kurtuluşu coşkuyla kutlanacak

 

Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreter V. Öğr. Gör Aykut Balcı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol Akyazı ve Personel Daire Başkanı Kerem Şen ile birlikte Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna ziyaret gerçekleştirdi.


YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI


Ziyarette Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Rıza Atav, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Emel Demir Askeroğlu ve Yüksekokul Sekreteri Nevziye Yılmaz da yer aldı. Yüksekokula ait derslikleri ve diğer alanları ziyaret eden Genel Sekreter V. Öğr. Gör. Aykut Balcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 


SARAY MYO’YU ZİYARET ETTİ 


Genel Sekreter V. Öğr. Gör. Aykut Balcı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol Akyazı ve Personel Daire Başkanı Kerem Şen ile birlikte daha sonra Saray Meslek Yüksekokuluna ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Saray Meslek Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Uğur Akyol, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Melike Önce Nişancıoğlu, Öğr. Gör. Pınar Ongan ve Yüksekokul Sekreteri Mesut Kabaağaç da yer aldı. Yüksekokula ait derslikleri ve diğer alanları ziyaret eden Genel Sekreter V. Öğr. Gör. Aykut Balcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Haber / Semih SARMA