Gözden kaçırmayın

6 aydır kayıp olan şahsın ormanda cesedi bulundu6 aydır kayıp olan şahsın ormanda cesedi bulundu


Çerkezköy’ün tanınmış iş insanlarından, Çerkezköy Güreşler Ağası ve İşlek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşlek’in oğlu Derda İşlek, masal gibi bir düğün töreniyle Semiha-Ceyhun(merhum) Yalçın’ın kızları Berna Yalçın ile İşlek ailesine ait villada düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Cumartesi gecesi İşlek ailesinin Ambardere’deki hanesinde gerçekleştirilen görkemli düğün töreninde İstanbul’dan gelen Mehteran Takımı eşliğinde baba evinden alınan gelin Berna Yalçın, yine Mehteran Takımı eşliğinde düğün evine getirildi. Mesut İşlek eşi Tahire İşlek ve dünürleri Semiha Yalçın ile birlikte misafirleri kapıda karşılarken, davetliler de düğün alanına girerken Derda İşlek ve Berna Yalçın’ı tebrik etti. Davetlileri, girişte Mehteran Takımı karşıladı.

NİKAHI CENGİZ MEMİŞ KIYDI

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen genç çiftin nikâhını ise Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş kıydı. Genç çiftin nikah şahitleri Furkan Kara ve Mehmethan Yalçın olurken, genç çiftin nikahını kıyan Cengiz Memiş, “ Bu imzalarla birlikte aile birliğiniz kurulmuştur. Sürdürebilir bir evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüne bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek ve yardımcı olmalısınız. Aranızdaki bu dayanışma mutluluğunuzun temeli olacaktır. Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi. Nikâhın kıyılmasının ardından Memiş, evlilik cüzdanını gelin Berna Yalçın’a takdim etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Düğün pastasının alkışlar eşliğinde kesen genç çift, ilk danslarını Yalın’ın ‘En Mükemmel Misafirim’ şarkısı ile etti. Gökhan Meneşe ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu söylediği şarkılarla geceye renk katarken, davetliler Rumeli Sanatçısı Süheyla Solak’ın şarkılarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Genç çift Süheyla Solak ve ekibinin seslendirdiği oyun havaları ile dans edip hareketli şarkılarla oynarken, Mesut İşlek ise oğlunu bu mutlu gününde oda genç çifti gece boyu piste yalnız bırakmadı. 2 bine yakın davetlinin katıldığı yemekli düğünde 110 garson davetlilere hizmet ederken, davetlileri mehter takımı eşliğinde kapıya karşılayan Mesut İşlek ve ailesi gece boyunca davetlileriyle yakından ilgilenirken, davetlileri tek tek uğurladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Düğüne AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, iş adamları, yurdun dört bir yanından gelen güreş ağaları,  İşlek ve Yalçın ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile Çerkezköy’den çok sayıda iş insanı, siyasetçi ve davetli eşleriyle katıldı. Mesut ağanın Ambardere’deki villası dostlarının gönderdiği çelenk ve çiçekler villayı adeta çiçek bahçesine döndü. 

Haber/Şaban KARDEŞ