Gözden kaçırmayın

Çerkezköy için tarihi fırsatı değerlendiremedikÇerkezköy için tarihi fırsatı değerlendiremedik


Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yürütülen ve inşaat çalışmalarına 2023 yılının Haziran ayında başlanan yaklaşık 129 milyon 700 TL bedelli Çerkezköy Hükümet Konağı’nın inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Yetkililer, binanın bodrum katında seramik işlerinin devam ettiğini, üst katlara şap döküldüğünü, dış cephe kaplama ve tesisat işlerinin hızlandırıldığını kaydetti.
Çerkezköy'de 1978 yılından bu yana eski adliye başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarını bünyesinde barındıran ve 2023 Haziran ayında temeli atılan Çerkezköy Hükümet Konağı’nın yatay mimari olarak 4 katlı inşa edilecek yeni binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI
Çerkezköy Hükümet Konağı’nın yatay mimari olarak 4 katlı inşa edilecek yeni binasında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden yetkililer, Hükümet Konağının Cumhuriyet Bayramına yetiştirilmesi için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Yetkililer, binanın bodrum katında seramik işlerinin devam ettiğini, üst katlara şap döküldüğünü, dış cephe kaplama ve tesisat işlerinin hızlandırıldığını kaydetti.
Haber/Faik Onur KAYA