Kadınlara özel etkinliklere yoğun ilgi

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Kadınlara Özel Ücretsiz Spor Etkinlikleri” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çorlu 14.06.2024 16:38:00 0
Kadınlara özel etkinliklere yoğun ilgi

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez kış ve bahar olmak üzere iki dönemde organize edilen ‘Kadınlara Özel Ücretsiz Spor Etkinlikleri’ne 800 kursiyer katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER 

 

Zumba dalında Tuğba Özak ve Arzu Özdilek, fitness dalında Hakan Sönmez, yoga dalında Sevda Kula ve Gamze Yaman ile mat pilates dalında ise Pelin Yılmaz eğitmenliğinde gerçekleştirilen kurslara katılan kursiyerler memnuniyetlerini dile getirerek Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve ekibine teşekkür ettiler. Kursiyerler kursların artarak devam etmesini talep ettiler. 

 

EYLÜL AYI İTİBARİYLE YENİDEN BAŞLAYACAK 

 

Kış döneminde başlayan kurslara havaların ısınmasıyla birlikte talep her geçen gün artarken kursiyerler, kursların devam etmesini istediklerini dile getirerek kurslardan ve eğitmenlerden de çok memnun olduklarını ifade ettiler. Kursiyerler ayrıca katıldıkları anketlerle de taleplerini dile getirme fırsatı buldular. Gelen talepleri değerlendiren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, zumba, fitness, yoga ve pilates kurslarının eylül ayından itibaren yeniden başlayacağını ifade ettiler. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 747 65 10