Gözden kaçırmayın

Doğa Yürüyüşü etkinliğine başvurular başladıDoğa Yürüyüşü etkinliğine başvurular başladı

Polisan Boya, yaptığı Ar-Ge çalışmaları sonucu tüketicilerin zevk ve beklentilerine yerinde ve anında çözüm üretmek üzere tasarladığı ve boya sektörüne kazandırdığı Türkiye’nin ilk su bazlı renklendirme sistemi olan “Mix Center”’ı Trakya’daki bayilerine ve nalburlara tanıtmak için iki günlük eğitim semineri düzenledi. 

İKİ GÜNLÜK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Polisan Boya Trakya distribütörü Kardeşler Yapı’nın ev sahipliğinde Gabralı Otel’de düzenlenen seminere, Polisan Bölge Satış Müdürü Erkan Haznedar, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kozuva ve Tekirdağ genelindeki bayilerin yanı sıra Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve İstanbul bölgesindeki Polisan bayileri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kozuva, “Sektörde marka olmanın yanı sıra hemen hemen her mekanda kalıcı bir iz bırakan Polisan’ın zaman ve mekan kavramından hareketle yola çıktığı ar-ge çalışmaları neticesinde müşterilerinin beklenti ve hayallerini “Mix Center”la anında gerçekleştirebilmesi müşteriler açısından da son derece kabul görmektedir. Müşteri memnuniyeti bayi memnuniyetine, bayi memnuniyeti distribütör memnuniyetine, distribütör memnuniyeti de Polisan memnuniyetine dönüşmektedir. Bu memnuniyet zinciri ise Polisan markasına artı değer katarken biz hizmet sağlayıcılara da ciro ve müşteri memnuniyeti olarak yansımaktadır. Siz bayilerimizle kurduğumuz diyalog ve sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz distribütörlüğümüz Kardeşler Yapı mukavemetli hizmet zincirlerinden biri, sizler ise bu zincirin kaliteli halkalarından birisiniz. Sizlerle birlikte çalışıyor olmak ve sizlere ev sahipliği yapıyor olmaktan Kardeşler Yapı adına son derece mutluyum” dedi.

“SATIŞ ALANINI DAHA VERİMLİ KULLANABİLECEKLER”
Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Polisan Bölge Satış Müdürü Erkan Haznedar da, Polisan’ın dünyadaki sektörel değişim ve yenilikleri yakından takip ettiğini belirterek “Mix Center ile renk seçimine özgür bir yaklaşım getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Zaman kaybını sıfıra indirerek, istenilen renkte boya teminini pratik şekilde gerçekleştiren Mix Center Sistemi ile “Sınırsız Renk Hizmet Merkezi” sloganıyla tüketicinin istediği anda istediği renge ulaşabilmesini sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Haznedar, bayilerin bu sisteme sahip olarak satış alanlarını daha verimli kullanabilmeyi ve stok maliyetlerini düşürerek ticari alanda hareket kabiliyetlerini daha rekabet edebilir hale getirmeyi de hedeflediklerini belirtti.

BAYİ VE TÜKETİCİYE KAZANDIRACAĞI YENİLİKLER ANLATILDI
Polisan Boya tarafından sektörde gelişen teknoloji ve ürünleri kapsamında düzenlenen Trakya bölge bilgilendirme toplantısında Bölge Satış Koordinatörü Nuri Cenk Yeğin, Mix Center Teknik Destek Yetkilisi Muhammet Doğan ve Ürün Teknik Destek ve Eğitim Yetkilisi Celal Altay bayilere Mix Center Sisteminin kullanımı ve kolaylıklarının satıcılara ve nihai tüketicilere sağladığı olanaklar hakkında bilgiler verdiler. Konuşmacılar sunumlarda Mix Center’ın sektörde bayi ve tüketiciye kazandıracağı yeniliklerin yanı sıra günümüzde her şeyin üstesinde olan zaman kavramına katacağı artıların, zengin renk seçenekleri ile süsleyerek farklı mekanları zevkli alanlara dönüştürmede müşteri ve bayii memnuniyet merkezli bir olanak sağladığının altını çizdi. İki günlük bilgilendirme toplantısının ardından akşam yemeğinde bayilerle bir araya gelen Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kozuva, bayilerle sektörün bölgelerindeki gelişiminin yanı sıra ülke ekonomisindeki ektisi, konut edinmek isteyen şahıs ve firmaların dünyadaki trendleri ve yeniliklerin bölgeye yansımasına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.