Yüceer: Tekirdağ’ımız için en güzelini el ele vererek oluşturacağız

Seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Candan Yüceer Şarköy’ü ziyaret etti.

Şarköy 11.02.2024 15:02:00 0
Yüceer: Tekirdağ’ımız için en güzelini el ele vererek oluşturacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’i Şarköy ziyaretine CHP Şarköy İlçe Başkanı Seyhan Altınay, Belediye Başkan Adayı Alpay Var, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

KADINLARLA BULUŞTU 

Ziyaretinde kadınlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Candan Yüceer,”  Ne güzelsin Şarköy’üm. Kadınlarımız bu kentte yaşamaktan gurur duyacak. Öznesi kadın olan projelerle candan, sımsıkı sarılacağız birbirimize” diye konuştu. Şarköy Cemevi’ni ziyaret ederek birlik katılım toplantısına katılan Dr. Yüceer, “Misafirperverlikleri için Cemevi Başkanı Ali Akçay’a ve canlarımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu.

 

ŞARKÖYLÜ MUHTARLAR VE STK’LARLA BULUŞTU

Ziyaretler kapsamında esnaf ziyareti de gerçekleştiren Yüceer, esnafların istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerde konuşan Yüceer, “Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bu yolu birlikte yürüyor, hep beraber Tekirdağ'ımız için çalışıyoruz” dedi. Şarköy Mürefte’de muhtarlar ve Şarköy’in sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan Dr. Yüceer, “Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ve güçlü toplumun simgesi sivil toplum örgütlerimizle bir araya geldik. Şarköy’ümüz için Tekirdağ’ımız için en güzelini el ele vererek oluşturacağız” dedi. 

Haber/Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10