Gözden kaçırmayın

Edirne DSİ ligde galibiyetle tanıştıEdirne DSİ ligde galibiyetle tanıştı

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktat Aksu, Sarıyer Emniyet Müdürü CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Alihan Genç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun izledi. Karşılaşmayı Evren Aydoğan yönetirken, yardımcılıklarını ise Furkan Ulu ve Mustafa Tosun yaptı. Ev sahibi ekip Sarıyerspor karşılaşmaya Aykut Özer, Hüseyin Öztürk, Serdar Cansu, Batuhan Yayıkcı, Rahmi Salih Kaya, Sertaç Çam, Emirhan Aydoğan, Mehmet Taş, Hakan Yavuz, Mertcan Açıkgöz ve Kemal Rüzgar kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Kırklarelispor ise karşılaşmaya Mızhat Burak Sarı, Bedirhan Özyurt, Erdoğan Kaya, Raşit Yöndem, Cenk Doğan, Eray Karataş, Serhat Taşdemir, Erdem Dikbasan, Denizhan Taşkan, Furkan Fehmi Güneş ilk onbiri ile çıktı.

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ

Taraftarı önünde maça hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Sarıyer 10’uncu dakikada Emirhan Aydoğan’ın şık golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Sarıyerspor karşısında Kırklarelispor beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci devrede Kırklarelispor yaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremedi.

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

Son dakikalarda beraberlik için yüklenen rakibi karşısında önemli pozisyon bulan Sarıyer Sertaç Çam’ın şık golüyle farkı da ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Sarıyer’in iki farklı üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Sarıyer puanını 11 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken, Kırklarelispor ise 5 maçta 5 puanla 12’inci sıraya kadar geriledi.

Haber/Şaban KARDEŞ