Gözden kaçırmayın

Yüceer, mahalle muhtarları ile bir araya geldiYüceer, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Mazbata töreninde seçilen tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu, Türkiye Barolar Birliği Delegeleri, Denetleme Kurul Üyeleri hazır bulunurken önceki dönem Baro Başkanları Av. Bekir Güngör, Av. Hasan Orta, Av. Nevzat Teker, önceki dönem TBB Delegesi Av. Serçin Deneri ve Genel Kurulda Divan  Başkanlığı yapan Av. Mustafa Yüce ve avukatlar yer aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Mazbata töreninde konuşan Egemen Gürcün, “ Kurullara seçilen değerli meslektaşlarımla birlikte mazbatamızı alarak görevimize başlamış bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemin, baromuzun kurumsal yapısını güçlendiren, mesleğimizin saygınlığını daha da artıran ve meslektaşlarımızın haklarını en iyi şekilde savunan, geliştiren bir süreç olmasını temenni ediyorum.  Bir çift mavi gözün ışığında, hep birlikte, hukuk devleti ilkesine olan bağlılığımızla, adaletin ve hukukun üstünlüğünü savunma sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz.  Bu yeni dönemin, baromuz, avukatlık mesleği ve meslektaşlarımız ile Tekirdağ başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında adalet arayışında olan herkes için verimli, başarılı ve aydınlık geçmesini diliyorum. Daha iyi avukatlık mümkün” diye konuştu.

 

 

BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

Gürcün, "Yeni dönemde seçilen ve seçilemeyen meslektaşlarımızla beraber komisyonlarımız ile birlikte daha güçlü bir Tekirdağ Barosu için mesleği ve meslektaşlarımızı önceleyen bir anlayışla uyum içinde çalışacağız. Tekirdağ Barosunun tarihsel misyonu gereği yargı bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğü hususunda her zaman söz söyleyen Tekirdağ Barosunun Başkanı olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu. Tekirdağ Barosunun toplumsal sorumluluk projelerine de önem vereceğini vurgulayan Gürcün, "Hukuk, herkes için erişilebilir olmalı. Bu doğrultuda çeşitli eğitim programları ve bilinçlendirme çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haber/Faik Onur KAYA