Kırklarelispor evinde Afyonspor’a konuk oldu

TFF 2.Lig Beyaz Grupta sezona iyi bir başlangıç yapamayan Kırklarelispor hafta sonunda evinde Afyonspor’u konuk etti.

Bölgede Gündem 11.09.2023 14:25:00 0
Kırklarelispor evinde Afyonspor’a konuk oldu

İlk devreyi mağlup kapatan ve ikinci devre beraberliği sağlayan Kırklarelispor taraftarı önünde ilerleyen bölümlerde kalesinde gördüğü golle karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı.  Kırklarelispor üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini alarak 1 puanda kalırken, Afyonspor ise puanını dört yaptı. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup 3. haftasında Kırklarelispor, evinde karşılaştığı Afyonspor’a 2-1'lik skorla mağlup oldu.


KIRKLARELİ’NDE OYNANDI 


Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Alirıza Altunbakır Şeyhmus yönetirken yardımcılıklarını ise Baysal, Uğur Önay, Safa Yılmaz yaptı. Kırklarelispor karşılaşmaya Umut Kaya, Atakan Gündüz, Taşkın Kartal (Hasan Yurtseven dk. 46), Hüseyin Altuğ Taş (Muharrem Doğan dk. 84), Ömer Faruk Ermeç, Furkan Fehmi Güneş, Serkan Sözmen (Semih Üstün dk. 78), Necmican Cebeci (Erdinç Pekgöz dk. 46), Muammer Denizhan Taşkan (Özgür Can Özcan dk. 78), Sırat Yeşil Ördek, Okan Derici kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Afyonspor ise Afyonspor: Boran Güngör, Ali Mert Aydın, Süheyl Çetin, Serdar Güncü, Eray Akar (Mustafa Erkasap dk. 68), Ergin Keleş (Muhammed Emin Sarıgül dk. 84), İsmail Hakkı Doğan, Mehmet Alaeddinoğlu (Savaş Yorulmaz dk. 84), Tolga Yakut (Muhammed Mustafa Özbay dk. 68), Bartu Göçmen, Muhammet Enes Erdem (Kerem Kaya dk. 90+5) kadrosu ile çıktı. 


İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI 


Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlerde taraftarının desteğini arkasına alan Kırklarelispor geliştirdiği ataklarda bir türlü golü bulamadı. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında gelişen Hes İlaç Afyonspor atağında topla buluşan tecrübeli oyuncu Ergin Keleş topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Hes İlaç Afyonspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. 


OKAN DERİCİ İLE BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU 

 


Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Kırklarelispor ikinci devre sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü aradı. Rakip kaleyi bunaltan Kırklarelispor ilerleyen bölümlerde penaltı kazandı. Topun başına geçen Okan Derici topu ağlara göndererek skoru eşitledi. 

Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikalarında Kırklarelispor galibiyet golünü ararken kalesinde golü gördü. 73’üncü dakikada gelişen Afyonspor atağında topla buluşan Mustafa Özbay topu ağlara göndererek konuk ekibi karşılaşmada ikinci kez öne geçirdi. 


MAĞLUBİYET İLE AYRILDI 


Karşılaşmada tekrardan mağlup duruma düşen Kırklarelispor kalan dakikalarda beraberlik sayını aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kırklarelispor istediği gol ve golleri bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Afyonspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Lige iyi başlayamayan ve üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini alan Kırklarelispor bir puanda kalırken, Afyonspor ise ilk galibiyetini alarak puanını da dört yaptı. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10